×

Blog

Cuides el teu fetge?

Cuides el teu fetge?

El fetge és un dels principals òrgans responsables del procés d'eliminació de Toxines. És per aquest motiu que hem de procurar conservarlo a ple rendiment.
El triptòfan i l'estat d'anim

El triptòfan i l'estat d'anim

Qui mai s'hagi sentit sense anims o extremadament cansat sense haver fet un esforç extra. Amb molt de somni de dia i poc de nit o amb mal humor i apatia constant sense raó aparent. Tranquil/a, pots tenir els nivells de triptòfan baixos, i aquí en farmàcia Elvira Tallada podem ajudar-te i assessorar-te al fet que tornis a un estat d'anim optim.
Trastorns del somni

Trastorns del somni

Els trastorns del somni són problemes relacionats amb dormir. Aquests inclouen dificultats per a agafar el son o romandre adormit, quedar-se adormit en moments inapropiats, dormir massa i conductes anormals durant el somni.
Plantes Medicinals : Trastorn de la son

Plantes Medicinals : Trastorn de la son

L'insomni es defineix com l'absència involuntària, qualitativa o quantitativa de descans compensatori que pot ser degut a diverses causes sobretot com el resultat d'una vida física i psíquica diürnes anormals ...
Consell Nutricional pel Nadal!

Consell Nutricional pel Nadal!

Dies festius com Nadal, Cap d'any, ... son especialment complicats de cares a la nutrició. 
Desde la Farmàcia us volem mencionar algunes recomanacions provinents de la SEEN (Sociedad Española de Endocrinología ...

Llistat de categories