×
Secció d'Ortopèdia

En la nostra secció d'ortopèdia ens hem anat adaptant a les noves normatives ortoprotètiques, per això, estem preparats per a qualsevol adaptació que se'ns sol·liciti.

Des de 2011 hem anat ampliant aquest servei, dins de la farmàcia, i això ens ha permès millorar i treballar amb les millors marques: Vermeiren, EMO, DJO, Tecnimoem, Ajudes Dinàmiques, BSN Medical, Jobst, Orliman…

Farmàcia Elvira Tallada, des de 2016, s'ha especialitzat en Ortopèdia a mida amb la idea d'assessorar i millorar la qualitat de vida dels nostres clients. Per a això disposem de la tecnologia més moderna i actualitzat del sector amb la idea d'estudiar, fabricar i adaptar pròtesis i ortèsis depenent de les necessitats de cada persona.

Som especialistes en Ortopèdia i Ortopèdia a mida, sent centre homologat per Sanitat per la dispensació de productes ortoprotètics a través de la recepta PAO (prestacions d'artícles ortopèdics) a càrrec de CatSalut, amb personal qualificat per atendre i donar una solució a cada cas.

A més, al 2017 vam obrir just al davant, Ortopèdia Lloret Salut, amb gairebé més de 350m2 d'exposició i d'aquesta manera poder donar un servei encara més individualitzat.