×

Política legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de servicios de la Sociedat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa.

Farmàcia Tallada
Avda. Catalunya 6 de 17310 Lloret de mar
info@farmaciaelviratallada.com
972 36 93 03

Mitjan√ßant aquest AV√ćS LEGAL es pret√©n regular l'acc√©s i √ļs, i en general, la relaci√≥ entre aquesta WEB propietat de Farm√†cia Tallada accessible a l'adre√ßa d'Internet www.farmaciatallada.com, i els usuaris del WEBSITE (a partir d'ara usuaris).

S'exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin derivar-se de la captaci√≥ i √ļs per part de tercers COL¬∑LABORADORS de les informacions, publicitat, i opinions facilitades pels usuaris en aquest web.

En qualsevol cas Farmàcia Tallada no es fa responsable dels continguts, informacions i imatges enllaçats des d'aquesta WEB Site que no depenguin directament del WEB i que no siguin gestionats directament per Farmàcia Tallada.

Farmàcia Tallada podrà, quan ho consideri convenient, realitzar correccions, millores o modificacions en la informació continguda en aquesta WEB, en els SERVEIS, o en els CONTINGUTS sense que això vegi la llum, ni doni peu, en cap reclamació o indemnització, ni impliqui algun reconeixement de responsabilitat.

Els textos (informacions, conceptes, opinions i altres anàlegs) i elements gràfics (disseny, logos, codi font i altres anàlegs) que constitueixen aquesta WEB i difosos a través d'aquesta, així com la seva presentació i muntatge, són titular Farmàcia Tallada o ostenta els drets d'explotació d'aquests a través d'acords amb tercers.

Queda prohibida tota reproducci√≥, distribuci√≥, transformaci√≥, presentaci√≥, total o parcial, del contingut del WEB o d'algun dels seus elements, de forma directa o indirecta per xarxes telem√†tiques o suports an√†legs, amb una finalitat comercial dirigida al p√ļblic sense perm√≠s expr√©s de Farm√†cia Tallada.

Tots els noms comercials, marques o signes distintius, logotips, símbols, marques mixtes, figuratives o nominatives que apareixen en aquest WEB estan protegits per la legislació vigent sobre això.