×

Consells per a una pell radiant a l'hivern

Habitualment, es pensa que la pell cal cuidar-la especialment a l'estiu amb la finalitat de pal·liar els possibles danys deguts a l'alta radiació solar, això és cert, però és important destacar que no és només a l'estiu quan cal acaronar més la pell.

Durant els mesos freds de l'any la pell es deshidrata, alterant la barrera de protecció que posseeix i tornant-la més vulnerable a les baixes temperatures, la calefacció i el vent. Per això, a l'hivern cal tenir especial cura amb la pell.

Què fer per a mantenir la pell sana …

– El menjar és un factor de gran influència en l'envelliment i l'estat de la pell, per la qual cosa es recomana portar una dieta sana i equilibrada, consumint antioxidants naturals.
– L'esport elimina l'estrès i les toxines, i el combat l'efecte antiinflamatori, millorant el risc sanguini. Per això, fer exercici és molt important.
– Establir una rutina de neteja de la pell matins i nits amb el producte que millor convingui en funció de les característiques de la pell.
– Exfoliar la pell dues vegades per setmana per a activar-la i renovar-la.
– Portar un tractament d'hidratació que es correspongui amb les necessitats de la pell de cadascun.
– Encara que a l'hivern predominin els dies ennuvolats, també cal protegir-se del sol aplicant protecció solar mitja hora abans de sortir i reaplicar cada dues hores si se segueix a l'aire lliure.

Els millors tractaments dermatològics per a l'hivern:

Les vitamines A, C i E contenen molècules l'efectivitat de les quals sigui total, han de ser productes amb altes concentracions que únicament es prescriuen en consultes mèdiques per especialistes en dermatologia o medicina estètica.

Tractaments clínics per a millorar l'estat de la pell:

Durant els mesos d'hivern les persones poden sotmetre's a tractaments de revitalització de la pell per a complementar amb la rutina diària: llum premuda i peelings.