×

Beneficis del gingebre

BENEFICIS DEL GINGEBRE

El gingebre és una planta molt utilitzada en la cuina asiàtica. A més de les seves excel·lents propietats culinàries, el gingebre ajuda a reduir i a prevenir la sensació de NÀUSEES, MAREJOS i VÒMITS associats a la digestió, viatges i embaràs. Per a aprofitar al màxim els seus beneficis saludables, és recomanable prendre 1000 mg de pols de gingebre al dia.



PER A UNA DIGESTIÓ LLEUGERA

El gingebre està àmpliament experimentat per a facilitar la digestió després d'un menjar pesat o massa copiosa. El gingebre contribueix a alleujar les molèsties digestives en casos d'una alimentació inhabitual o d'excessos alimentaris, per exemple en festes o en vacances.


PER A UN VIATGE CONFORTABLE

El gingebre evita els marejos i molèsties digestives durant el viatge. No oblidar prendre 30 minuts abans de partir. També és molt útil per a ajudar a mantenir un benestar digestiu fins i tot en els petits desplaçaments diaris.


PER A SENTIR-SE BÉ DURANT EL DIA

Gairebé el 85% de les dones embarassades pateixen molèsties digestives, especialment durant els 3 primers mesos, que es poden allargar durant tot l'embaràs. Poden prendre-ho les dones que desitgin recuperar el benestar digestiu durant l'embaràs.