×

Tipus de mascaretes

Últimament molts ens pregunteu sobre la mena de màscares que tenim i sobretot el temps d'ús, si són reutilitzables o no, com rentar-la. Per això en aquesta entrada del blog us resoldrem tots els dubtes.

L'OMS remarca, a més, que existeixen mesures més eficaces per a reduir els contagis: mantenir la distància, rentada freqüent de mans, tossir o esternudar en el colze i evitar tocar-se la cara.

La rentada i assecat de les màscares reutilitzables ha de ser conforme a les recomanacions del fabricador i/o autoritat sanitària. A més ha d'assegurar-se la seva correcta integritat.

La vàlvula d'exhalació de determinades màscares autofiltrantes facilita la respiració de l'usuari i evita la condensació. No són adequades en pacients amb processos respiratoris infecciosos, ja que no filtren l'aire exhalat i poden ser una font de transmissió.

Aquí teniu una taula amb tota la informació sobre els tipus de màscares i la seva neteja en el cas que sigui reutilitzable.

 


Per a qualsevol dubte o pregunta no oblideu que en Farmàcia Elvira Tallada resoldrem els vostres dubtes sobre les màscares.