×

Com puc disminuir el risc cardiovascular ?

Com puc disminuir el risc cardiovascular ?

Encara que s'hagin format dipòsits de colesterol en les artèries, mantenir baixos els nivells de colesterol pot aconseguir que aquest sobrant passi de nou a la sang i sigui eliminat. Per això és molt important mantenir uns hàbits de vida saludables.

Per a millorar els nostres nivells de colesterol s'han desenvolupat estratègies nutricionals innovadores basades en el canvi d'alguns components de les dietes o a fomentar el consum de determinats aliments i/o complements alimentosos.

Tot està relacionat per a aconseguir una bona salut i un control del colesterol. Tot és important, però la teva actitud és el primer en Farmàcia Elvira Tallada t'ajudem.



Clar que sí que reduiràs el colesterol

PRACTICA EXERCICI AMB REGULARITAT
Fer exercici de manera regular és una altra de les claus per a evitar riscos per colesterol alt. L'activitat física realitzada de manera regular i moderada és imprescindible per a gaudir de bona salut

EVITA ELS MENJARS D'ALT CONTINGUT GRAS
Les dietes saludables són aquelles en les quals pots menjar de tot però en la seva justa mesura. Aliments com la fruita, verdura, pollastre, gall dindi o peixos són aconsellables i uns altres, que contenen més colesterol, s'han de reduir perquè augmenten el risc per a la salut. Alguns d'aquests aliments són: Brioixeria industrial, carn de porc, mariscos, rovell d'ou, lactis, alcohol i mantegues.

CONTROLA EL PES
Una bona alimentació i exercici físic regular ens portaran a aconseguir un pes adequat segons la nostra alçada, edat i altres factors. Un pes adequat influeix molt en una bona salut cardiovascular.

ABANDONA EL TABAC
Elimina els hàbits nocius del tabac, en la farmàcia podem ajudar-te, consulti'ns

EVITA EL CONSUM EXCESSIU D'ALCOHOL
Moderar la ingesta d'alcohol és essencial per a controlar els nivells de colesterol